Kırıkkale'de Dikmen ailesinin evine şehit ateşi düştü

ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin yola döşediği patlayıcıyı polis aracının geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirmesi sonucu şehit olan 42 yaşındaki Yılmaz Dikmen'in Kırıkkale'de oturan baba...

30 Ağustos 2015 Pazar 21:34
Kırıkkale'de Dikmen ailesinin evine şehit ateşi düştü






ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin yola döşediği patlayıcıyı polis aracının geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirmesi sonucu şehit olan 42 yaşındaki Yılmaz Dikmen'in Kırıkkale'de oturan baba ocağına ateş düştü. Akşam saatlerinde gelen acı haberle birlikte baba Hüseyin ve anne Cennet Dikmen sinir krizi geçirmeleri sonrası hastaneye kaldırıldı.
Kırıkkale’nin Şehit Gazi Gürsoy sokağında oturan Dikmen ailesinin evine acı haber geldikten sonra bir anda feryatlar yükseldi. Baba Hüseyin ve anne Cennet Dikmen acı haberle birlikte sinir krizi geçirdi. Acılı aile, görevlilerle birlikte gelen ambulansla hemen hastaneye kaldırıldı. Bu arada Kırıkkale Belediyesi Dikmen ailesinin evinin etrafını bayraklarda donattı. Haberi alan yakınları da şehit ailesinin evine akın etti. MKE Kurumu Çelik Fabrikası'ndan emekli olan üç çocuk babası Hüseyin Dikmen, hastanedeki teravisinin ardından evine getirilirken yakınları güçlükle teskin etti. Gözyaşlarına boğulan baba Dikmen “Kurban olurum oğlum. Eşhedüenna Muhammeden Resurullah beni de al Allah’ım yavrum gitti. Tek olumdu, çok seviyordum. Allah'ım sevmiş ki aldı yavrumu” diyerek feryat etti. Şehit Yılmaz Dikmen'in kız kardeşi Meltem'in babasına sarılarak ağlaması, taziyeye gelenleri de gözyaşlarına boğdu. Dikmen ailesinin evinde her geçen gün artan kalabalık ile birlikte evden gelen feryatlar, herkesi ağlattı. 
ŞEHİT POLİS 1 AY ÖNCE YARALANIP HAVA DEĞİŞİMİNE GİTMİŞTİ
Silopi ilçesinde şehit dolan Kırıkkaleli polis memuru Yılmaz Dikmen'in 1 ay önce yine Silopi ilçesinde uğradığı silahlı saldırıda yaralandığı ve tedavi için memleketine gittiği öğrenildi. Şehit Dikmen'in iyileştikten sonra kısa süre önce yine görev yeri olan Silopi'ye gittiği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.