Kız Öğrenci Yurdu'nda Dumun Dedektörü paniği

KOCAELİ Üniversitesi'nde bulunan bir kız yurdunda bir öğrencinin duman dedektörüne elbise askısı asmasıyla devreye giren dedektörlerden su aktı.

27 Aralık 2015 Pazar 01:41
Kız Öğrenci Yurdu'nda Dumun Dedektörü paniği






Duman dedektörü yüzünden kız yurdu boşaltıldı

KOCAELİ Üniversitesi'nde bulunan bir kız yurdunda bir öğrencinin duman dedektörüne elbise askısı asmasıyla devreye giren dedektörlerden su aktı. Gaz sızıntısı olduğunu zanneden öğrenciler panik yaşayınca, yurt boşaltıldı.

GAZ KAÇAĞI BULUNDU


Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşleşkesi'nde bulunan kız öğrenci yurdunda bir öğrenci akşam saatlerinde duman dedektörüne askı ile elbisesini asınca dedektörler devreye girdi. İçerisinde yangını söndürmek için kimyasal madde de bulunan su akınca öğrenciler gaz sızıntısı olduğunu düşünerek yurt yönetimine bildirdi. Yurt yöneticileri hemen İzmit Gaz Dağıtım yetkilileri ve itfaiyeyi arayarak yardım istedi.
Kısa süre içerisinde yurda gelen ekipler yaptıkları incelemede yurtta gaz sızıntısı olmadığını tespit etti. Önlem nedeniyle yurt tamamen boşaltıldı. Sinir krizi geçiren bazı öğrenciler ambulanslarla Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.


Son Güncelleme: 27.12.2015 01:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.