Kızılcahamam'da kaplıcalara indirim geldi

Kaplıcaları ile ünlü Ankara Kızılcahamam ilçesi kış turizmine indirimle hazırlanıyor. Kızılcahamam Belediyesi kaplıca fiyatlarında indirime gitti,.

24 Ekim 2014 Cuma 20:09
Kızılcahamam'da kaplıcalara indirim geldi






Kızılcahamam'da kaplıcalara indirim geldi

Kızılcahamam Belediyesi'ne ait kaplıcalara kış sezonu ile birlikte indirim geldi
Kızılcahamam Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısında, aldığı indirim kararını uygulamaya koydu. Pazartesi ve perşembe günlerinde Kızılcahamam ve çevresinde yaşayanlar indirim uygulamasından faydalanabilecek. Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney tarafından Pazartesi ve Perşembe günleri kaplıca fiyatlarının yüzde 50 vatandaş indirime gitmesi önerisi Belediye Meclisi kararıyla onaylandı.  27 Ekim 2014 Pazartesi gününden itibaren,  1 Haziran dönemini kapsayan 9 aylık süreçte Kızılcahamam Belediyesi kaplıcaları Pazartesi ve Perşembe günleri indirimli olarak vatandaşlara açık tutulacak
Belediye Başkanı Muhittin Güney yaptığı açıklamada; "Kızılcahamam Belediyesi Meclisi'nin almış olduğu bu karar vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi. Her zaman vatandaşlarımızın ilçemizde daha güzel şartlarda yaşaması için gereken çalışmaları yapacaklarını belirten Başkan Güney 'Halkımızın gösterdiği ilgi ve alakaya çok teşekkür ederim' dedi. 
 
Kaplıca  İndirim Günleri ve Fiyatları Şu Şekilde;

Büyük Kaplıca :Salı, Çarşamba, Cuma, Cumartesi, Pazar:  7,00 TL
Büyük Kaplıca :Pazartesi, Perşembe: 3,50 TL
Küçük Kaplıca :Salı, Çarşamba, Cuma, Cumartesi, Pazar:  8.00 TL
Küçük Kaplıca : Pazartesi, Perşembe: 4,00 TL
Yabanabad Termal Tesisleri:Salı, Çarşamba, Cuma, Cumartesi, Pazar:  10,00 TL
Yabanabad Termal Tesisleri: Pazartesi, Perşembe: 5,00 TL


Son Güncelleme: 24.10.2014 20:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.