Kocaeli'de polisten sıkı güvenlik önlemleri

KOCAELİ Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son günlerde artan terör olayları nedeniyle kentte güvenlik önlemlerini artırdı. Ekipler değişik noktalarda asayiş uygulaması gerçekleştirerek, araçları inceleyip, kimlik kontrolleri yapıyor.  Kocaeli'de...

01 Ağustos 2015 Cumartesi 12:25
Kocaeli'de polisten sıkı güvenlik önlemleri






KOCAELİ Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son günlerde artan terör olayları nedeniyle kentte güvenlik önlemlerini artırdı. Ekipler değişik noktalarda asayiş uygulaması gerçekleştirerek, araçları inceleyip, kimlik kontrolleri yapıyor. 
Kocaeli'de polis ekipleri, TEM Otoyolu'nun Kocaeli geşişinin yanı sıra D-100 Karayolu'nun kent işi geçişi, İzmit kent merkezindeki değişik kavşak noktalarında şüpheli araçları durdurarak kontrol yapıyor. Araçların içi ve bağajları ile kimlikleri inceleyen ekipler dün gece de İzmit kent merkezinde kontroller gerçekleştirdi. D-100'den İzmit kent içine giriş noktalarından biri olan Tren Garı önünde araçları durduran ekipler, haklarında yakalama kararı olan bazı kişileri de gözaltına aldı. Bazı araçlardan kaçak sigara ve ruhsatsız tabanca da çıktığı belirtildi. Polis yetkilileri, bu tür uygulamaların devam edeceğini belirtti. 

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.