Kocaeli'yi lodos vurdu; Çatılar uçtu, deniz kabardı (2)

FIRTINANI ARDINDAN ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahminler Şube Müdürlüğü yetkilileri, yaşamı olumsuz yönde etkileyen şiddetli lodosun ardından, İstanbul, Bursa, Balıkesir, Kocaeli, Yalova, Çanakkale,...

01 Şubat 2015 Pazar 13:36
Kocaeli'yi lodos vurdu; Çatılar uçtu, deniz kabardı (2)






FIRTINANI ARDINDAN ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahminler Şube Müdürlüğü yetkilileri, yaşamı olumsuz yönde etkileyen şiddetli lodosun ardından, İstanbul, Bursa, Balıkesir, Kocaeli, Yalova, Çanakkale, İzmir ve Manisa'da sağanak yağmurun etkili olacağını duyurdu.
Yapılan uyarıda, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istenirken yağışın bu gece yarısından sonra saat 02.00'de başlamasının tahmin edildiği belirtildi.
Uyarıda, yağışın şiddetlinin çok kuvvetli olabileceği hatırlatılırken, oluşması muhtemel riskler olarak da ani sel ve su baskınları, heyelan ve ulaşımda aksamalar olabileceği vurgulandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.