Kocasından işkence gören kadını özel harekat timleri kurtardı

Sultanbeyli'de eşine işkence ettiği iddia edilen adam, özel harekat polislerinin gece yarısı yaptığı operasyonla gözaltına alındı. Vücudunda sigara yanığı izleri, yara ve morluklar olduğu belirlenen kadın ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.  İddiaya...

23 Ocak 2015 Cuma 05:55
Kocasından işkence gören kadını özel harekat timleri kurtardı






Kocasından işkence gören kadını özel harekat timleri kurtardı

Sultanbeyli'de eşine işkence ettiği iddia edilen adam, özel harekat polislerinin gece yarısı yaptığı operasyonla gözaltına alındı. Vücudunda sigara yanığı izleri, yara ve morluklar olduğu belirlenen kadın ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

İddiaya göre, Sultanbeyli, Fatih Mahallesi, Fırat Caddesi, Saliha Sokak'ta bulunan Güçtemur Apartmanı'nda saat 03.30'da, Ali Yağız isimli adam eşi Fatma Yağız'ı dövmeye başladı. Kocasından dayak yiyen kadının çığlıkları üzerine de komşular durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ekipleri dairenin zilini çaldı.

KAPIYI AÇAN OLMAYINCA OPERASYON YAPILDI

Evden sesler gelmesine rağmen polise kapıyı açan olmadı. Bunun üzerine Cumhuriyet Savcısı'ndan eve girebilmek için izin alındı.

Bu arada, resmi polisler sokakta çevre emniyeti alırken, olay yerine özel harekat ekibi sevk edildi. Söz konusu adrese gelen özel harekat timleri, kısa bir hazırlığın ardından apartmana girdi. Dairenin kapısını çalan özel harekatçılara da kapıyı açan olmadı. Bunun üzerine özel harekat polisleri, kapıyı kırarak içeri girdi.

RANZANIN ALTINA GİZLENDİ

Fatma Yağız'ı yerde ağlar vaziyette bulan ekipler, Ali Yağız'ı da saklandığı ranzanın altında yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan koca sorgulanmak üzere Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.

VÜCUDUNDA SİGARA YANIĞI İZLERİ OLDUĞU BELİRLENDİ

Vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar, sigara yanığı izleri ve yaralar olduğu belirlenen kadın, olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından ambulansa götürüldü. Apartmandan çıkartıldığı sırada da gözyaşlarına hakim olamadığı gözlenen kadın tedavisi için Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Uyuşturucu madde kullanmaktan suç kaydı bulunduğu belirtilen Ali Yağız'ın, bir süredir eşi Fatma Yağız'a şiddet ve işkence uyguladığı öne sürüldü. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.



FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.