Koçtaş'tan bayram fırsatı

11 Ağustos 2017 Cuma 11:50
Koçtaş'tan bayram fırsatı






İSTANBUL (AA) - Koçtaş'ın Kurban Bayramında Koçtaş Kart'lılara özel kaçırılmayacak fırsatlar sunduğu kampanyası 14 Ağustos-15 Eylül'de geçerli olacak.

Şirketin açıklamasına göre, Koçtaş, Kurban Bayramında lezzetli bir bayram sofrası hazırlamak isteyenler için çok özel indirimler sunuyor. Döküm tava, camlı ızgara, kıyma makinesi ve derin dondurucuyu kapsayan, Koçtaş Kart'lılara özel bu kampanya 14 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında uygulanacak.

Kampanya kapsamında, Isıya dayanıklı kırılmaz cam kapaklı Sinbo elektrikli döküm tava 99,99 TL, bulaşık makinesinde yıkanabilen Sinbo camlı ızgara 119,90 TL yerine 109,90 TL, güvenli kilit fonksiyonu bulunan Sinbo kıyma makinesi 169,90 TL yerine 129,90 TL ve hareket kolaylığı sağlayan tekerlekleri ile Beko derin dondurucu 599,90 TL gibi fiyatlarla satılacak.

Anahtar Kelimeler:
Koçtaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.