Komisyon Soma'da Yeniden Madene İnecek

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA, () - MANİSA'nın Soma İlçesi'nde geçen 13 Mayıs'ta meydana gelen, 301 kişinin yaşamını yitirdiği maden faciasını araştırmak için kurulan Soma Meclis Araştırma Komisyonu, yarın kazanın olduğu ocağa...

29 Ekim 2014 Çarşamba 16:52
Komisyon Soma'da Yeniden Madene İnecek






Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA, () - MANİSA'nın Soma İlçesi'nde geçen 13 Mayıs'ta meydana gelen, 301 kişinin yaşamını yitirdiği maden faciasını araştırmak için kurulan Soma Meclis Araştırma Komisyonu, yarın kazanın olduğu ocağa inerek incelemede bulunacak.
Manisa'nın Soma İlçesi'nde meydana gelen maden kazasını araştırarak bu sektörde alınması gereken iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerinin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırması Komisyonu adına yapılan yazılı açıklamada, "Meclis Araştırma Komisyonu Başkanı Ali Rıza Alaboyun, komisyon üyeleri ve uzmanlar ile birlikte 30 Ekim günü 13.00 ile 17.00 saatleri arasında maden kazasının meydana geldiği Soma Eynez Kömür İşletme sahasının daha önceki çalışma ziyaretlerinde görülemeyen kaza mahallinde, kazanın oluş nedenleri ile ilgili bulguların tahlil edilebilmesi amacıyla incelemelerde bulunacak" denildi.

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.