Konya'da polis memuru Harun Kaymaz eşi ve kızını öldürüp intihar etti

KONYA'nın Ereğli ilçesinde iddiaya göre, cinnet geçiren 44 yaşındaki polis memuru Harun Kaymaz, beylik tabancasıyla adliyede memur olan eşi 42 yaşındaki Neslihan, kızı 6 yaşındaki Ecem'i öldürdü, intihar etti. 10 yaşındaki oğlu Tarık Kaymaz da ağır yaralandı.

04 Ağustos 2016 Perşembe 10:12
Konya'da polis memuru Harun Kaymaz eşi ve kızını öldürüp intihar etti






Olay, bugün saat 04.00 sıralarında Ereğli İlçesi Eti Mahallesi Meydan Konutları'nın 5'inci katında meydana geldi. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Harun Kaymaz, belirlenemeyen nedenle cinnet geçirip, beylik tabancasıyla yatak odasındaki eşi Neslihan, sonrada odalarında uyuyan oğlu Tarık ve kızı Ecem'e ateş ettti. Ardından da tabancayı kendi başına dayayıp tetiğe bastı. Silah sesini duyan komşuları polise haber verdi. Çilingir yardımıyla kapıyı açıp içeri giren polisler meslektaşları Harun Kaymaz ve ailesini kanlar içinde buldu. Sağlık görevlileri yaptıkları kontrolde Harun Kaymaz, eşi Neslihan ve kızı Ecem'in öldüğünü saptadı. Ağır yaralı Tarık Kaymaz ise Ereğli Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavinin ardından Konya'ya sevk edildi. Tarık Kaymaz'ın da hayatı tehlikesinin devam ettiği belirtildi.
Emniyet yetkilileri, Harun Kaymaz'ın Kayserili olduğunu ve son günlerde yaşanan olaylarla bağlantısının olmadığını, sadece son günlerde her polis memuru gibi aşırı mesai yapmak zorunda kaldığını belirtti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.