Konya'da eğitim uçağı düştü: 2 pilot şehit (3)

ŞEHİT PİLOTLARIN NAAŞI ESKİŞEHİR'E GÖNDERİLDİ Eskişehir 1'inci Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan eğitim için havalanan F-4E 2020 uçağının Konya'da düşmesi sonucu şehit olan pilotlar Hava Pilot Kurmay Yüzbaşı Mustafa Tanış ve Mustafa...

05 Mart 2015 Perşembe 21:35
Konya'da eğitim uçağı düştü: 2 pilot şehit (3)






ŞEHİT PİLOTLARIN NAAŞI ESKİŞEHİR'E GÖNDERİLDİ
Eskişehir 1'inci Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan eğitim için havalanan F-4E 2020 uçağının Konya'da düşmesi sonucu şehit olan pilotlar Hava Pilot Kurmay Yüzbaşı Mustafa Tanış ve Mustafa Delikanlı'nın cenazeleri otopsi için Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Morgu'na konuldu. 2 şehidin naaşı yapılan otopsinin ardından görev yeri Eskişehir'e gönderilmek üzere önce ambulansla 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'na götürüldü. Şehitlerin naaşlarının buradan uçakla Eskişehir'e gönderildi. Cenazeler, yarın düzenlenecek törenlerin ardından da defnedilmek üzere memleketlerine gönderilecek.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.