Köpeği Ayaklarından Bağlayıp Öldürdüler

Yaprak KOÇER/SAMSUN, () - SAMSUN’un İlkadım İlçesi'nde bir sokak köpeği, ayaklarından bağlanıp bıçaklanarak öldürüldü. Köpeği gören vatandaşlar durumu belediye ekiplerine bildirdi. Samsun'un İlkadım İlçesi Çatkaya Mahallesi...

30 Ekim 2014 Perşembe 16:38
Köpeği Ayaklarından Bağlayıp Öldürdüler






Yaprak KOÇER/SAMSUN, () - SAMSUN’un İlkadım İlçesi'nde bir sokak köpeği, ayaklarından bağlanıp bıçaklanarak öldürüldü. Köpeği gören vatandaşlar durumu belediye ekiplerine bildirdi.
Samsun'un İlkadım İlçesi Çatkaya Mahallesi mevkiinde vatandaşlar boş bir arazide arka iki ayağı birbirine iple bağlanmış halde öldürülmüş bir köper bulundu. Sokak köpeğinin bıçakla öldürüldüğünü gören vatandaşlar durumu belediye ekipleri ve jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, köpek leşini bulunduğu yerden kaldırdı. Yapılan bu vahşete tepki gösteren vatandaşlar, bunu yapanların bulunup cezalandırılmasını istedi. Köpeğin ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı. 


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.