Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, Yılmaz Erdoğan'ı kutladı

ANKARA, () - KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, oyuncu Yılmaz Erdoğan'ı Son Umut (The Water Diviner) filmindeki rolü ile Yardımcı Erkek Oyuncu dalında, Avustralya'nın önemli sinema ödülünü (AACTA) kazanması dolayısıyla tebrik etti....

29 Ocak 2015 Perşembe 13:34
Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, Yılmaz Erdoğan'ı kutladı






ANKARA, () - KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, oyuncu Yılmaz Erdoğan'ı Son Umut (The Water Diviner) filmindeki rolü ile Yardımcı Erkek Oyuncu dalında, Avustralya'nın önemli sinema ödülünü (AACTA) kazanması dolayısıyla tebrik etti. Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Çelik, "Sinemamız, filmleriyle, müzikleriyle ve oyuncu performanslarıyla uluslararası arenada önemli başarılar elde ediyor. Yılmaz Erdoğan 'Son Umut' (The Water Diviner) filmindeki performansıyla, Avustralya'nın Oscar'ı olarak bilinen Australian Academy of Cinema and Television Arts'ta 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' ödülüne layık görüldü. Uluslararası arenada alınan bu ödülleri anlamlı buluyorum. Erdoğan'ı başarısından dolayı tebrik ediyorum. Bu vesileyle Türkiye'nin tanıtılmasına katkı sağlayan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.