Kuşadası'nda 174 kaçak yakalandı

Latif SANSÜR/ KUŞADASI,(Aydın),() - AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nden yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 3 ayrı gruptaki, çoğunluğu Suriyeli 174 kişi, Sahil Güvenlik ve polis ekiplerince yakalandı.  Kuşadası...

07 Temmuz 2015 Salı 19:39
Kuşadası'nda 174 kaçak yakalandı






Latif SANSÜR/ KUŞADASI,(Aydın),() - AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nden yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 3 ayrı gruptaki, çoğunluğu Suriyeli 174 kişi, Sahil Güvenlik ve polis ekiplerince yakalandı. 
Kuşadası açıklarında sabah saatlerinde lastik bot içinde bir grup kaçağın bulunduğunu öğrenen Sahil Güvenlik ekipleri, çalışma başlattı. Lastik botu bulan ekipler, içinde 15'i çocuk olan 51 Suriyeli ile 3 Eritre uyruklu 54 kaçağı yakaladı. Kısa bir süre sonra bölgedeki devriye görevi sırasında, ikinci bir kaçak grubu fark edildi. Denizde yakalanan kaçak sayısı, ikinci gruptakilerle birlikte, 34'ü çocuk 146 kişiye ulaştı.

Kuşadası polisi de sabah saatlerinde gelen bir ihbarı değerlendirerek Yavansu sahiline düzenlediği operasyonda; 5'i çocuk 28 kaçağı yakaladı. Böylece ilçede yakalanan kaçakların sayısı 174'e ulaştı. Kaçaklar, sınır dışı edilmek üzere yabancılar şube müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

FOTOĞRAFLI  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.