Kuyumcu Kuryesi Hırsızlığında Tutuklu Sayısı 3'e Yükseldi

Hasan YİĞEN/KULA (Manisa), ()- MANİSA'nın Kula ilçesinde bir kuyumcu kuryesinin otomobilinden yüklü miktarda altın ve para çalındığı iddiasıyla başlatılan çalışmada jandarma tarafından iki kişi daha gözaltına alındı. Adliyeye...

01 Ekim 2014 Çarşamba 19:52
Kuyumcu Kuryesi Hırsızlığında Tutuklu Sayısı 3'e Yükseldi






Hasan YİĞEN/KULA (Manisa), ()- MANİSA'nın Kula ilçesinde bir kuyumcu kuryesinin otomobilinden yüklü miktarda altın ve para çalındığı iddiasıyla başlatılan çalışmada jandarma tarafından iki kişi daha gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerin tutuklanmasıyla birlikte olayla ilgili tutuklu sayısı 3'e yükseldi.

Geçen 8 Eylül'de, kurye 40 yaşındaki Yunus Arslan'ın kullandığı 64 AU 949 plakalı otomobilden 1 kilo 200 gram altın ve 150 bin lira para bulunan çanta çalındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan Kula Jandarma ekipleri, kurye tarafından verilen bilgi doğrultusunda hırsızlığın 45 SB 9978 plakalı otomobildeki 33 yaşındaki K.Ş. tarafından yapıldığını ve Alaşehir yönüne kaçtığını tespit etti. Olaydan üç gün sonra yakalanan K.Ş., tutuklandı. İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler K.Ş.'nin sorgusu sonrası hırsızlık olayına karıştığını belirlediği 37 yaşındaki Osman Taşdemir ve 32 yaşındaki Ufuk Türk teknik takibe aldı. Alaşehir'de saklandıkları belirlenen Taşdemir ve Türk, jandarma ekiplerince evlerine düzenlenen baskınla yakalandı. Operasyonda kuryenin çalınan çantasındaki 1 kilo 200 gram altın ve 150 bin liranın da eksiksiz ele geçirildiği belirtildi. İşlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen iki şüpheli tutuklandı. Böylece soygunla ilgili tutuklu sayısı 3'e yükseldi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.