LEVENT ERSÖZ'ÜN ANNESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Mesut MADAN/BURDUR, () - ERGENEKON davasında tutuklanıp serbest bırakılan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün kalp krizi sonucu yaşamını yitiren annesi 83 yaşındaki Yadigar Ersöz'ün cenazesi Burdur'da toprağa verildi. Emekli Tuğgeneral...

19 Aralık 2014 Cuma 14:18
LEVENT ERSÖZ'ÜN ANNESİ TOPRAĞA VERİLDİ






Mesut MADAN/BURDUR, () - ERGENEKON davasında tutuklanıp serbest bırakılan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün kalp krizi sonucu yaşamını yitiren annesi 83 yaşındaki Yadigar Ersöz'ün cenazesi Burdur'da toprağa verildi.
Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) dün yaşamını yitiren annesi Yadigar Ersöz için Burdur Merkez Ulu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, vali yardımcıları Bülent Uygur ve Ali Uysal, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Sayit Koca, Belediye Başkanı CHP'li Ali Orkun Ercengiz, Ersöz'ün yakınları ve vatandaşlar katıldı. Törene tekerlekli sandalyede katılan Levent Ersöz, taziyeleri kabul etti. Yadigar Ersöz'ün cenazesi, cuma vakti kılınan cenaze namazının ardından Burdur Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze namazından sonra gazetecilere açıklama yapan Levent Ersöz, "Annemin vefatında, bugüne geliş sürecinde, yaşadığımız acıların çok büyük katkısı var. Diliyorum ki bugün yaşadığımız acıları bize yaşatanlar misliyle yaşasın. Öyle söylüyorum. Hiçbir şey sonsuza kadar devam etmez. Herkesin bir sonu vardır. Her devrin de bir sonu vardır. Onlar da bunu görecek. Türk milleti de Türkiye halkı da bunu yaşayıp görecek. Hep beraber tanık olacağız. Görmekteyiz. Bundan sonra dahasını da göreceğiz. Bu iş burada bitmedi. Bu daha henüz bir başlangıç. 14 Aralık'ta da başladı, işte hep beraber yaşıyoruz, görüyoruz. Bize bu acıları yaşatanlar misliyle görecek" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.