Levent-Hisarüstü Metro Hattı'nın Etiler durağı açıldı

Özgür ARSLAN / İstanbul, () - LEVENT-Hisarüstü Metro Hattı'nın Etiler Durağı açılışında bir araya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan protokolde renkli görüntüler verdi. Alana ilk olarak gelen...

19 Nisan 2015 Pazar 22:19
Levent-Hisarüstü Metro Hattı'nın Etiler durağı açıldı






Özgür ARSLAN / İstanbul, () - LEVENT-Hisarüstü Metro Hattı'nın Etiler Durağı açılışında bir araya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan protokolde renkli görüntüler verdi.

Alana ilk olarak gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, önce sahneye çıkıp törene gelenleri selamladı, ardından basın mensupları için ayrılan dar boşluğa girerek vatandaşlarla tokalaştı.

Davutoğlu'ndan sonra tören alanına gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, Başbakan Ahmet Davutoğlu birlikte sahneden vatandaşları selamladı.


İkili, protokolde yerlerini aldıktan sonra, Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlardan gelen notlarla ilgilendi. Notları tek tek okuyan Erdoğan, notların kimisini cebine koydu, kimisini de ilgililere uzattı. Erdoğan, notlardan birini de Başbakan Davutoğlu'na verdi.

Bu arada, bazı çocukları da kucağına alan Erdoğan onlara hediye verdi.

Cumhurbaşkanı'ndan önce konuşan Ahmet Davutoğlu'nun konuşması bitip yerine döndüğü sırada, Erdoğan ayağa kalkarak Başbakan ile tokalaştı. Davutoğlu da Erdoğan konuşmak için kürsüye giderken ayağa kalkarak uğurladı.

İkili, konuşmalardan sonra beraberindeki bakanlarla birlikte açılış kurdelesini kesti ve metro durağına inerek ilk sefere katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.