Liseli kızı sosyal medyada bu sözlerle kandırdı!

İzmir'de gençlik fotoğraflarıyla Facebook sayfası oluşturan 43 yaşındaki B.Ç. liseli 16 yaşındaki kızın hayatını kabusa çevirdi..

08 Kasım 2016 Salı 09:42
Liseli kızı sosyal medyada bu sözlerle kandırdı!






İzmir'de gençlik fotoğraflarıyla Facebook sayfası oluşturan 43 yaşındaki B.Ç. liseli 16 yaşındaki kızın hayatını kabusa çevirdi..
Bornova’daki bir meslek lisesinde 11’inci sınıf öğrencisi olan N.N.T.’nin hayatı, kendisini sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden arkadaş olarak ekleyen B.Ç.’nin istediğini kabul etmesiyle adeta kabusa döndü. 25 yıl önceki gençlik fotoğraflarını sayfasında kullanan B.Ç. ile önce mesajlaştı ardından telefonla görüşmeye başlayan genç kız ilk kez buluşmaya karar verdi.

Arkadaşlarının genç kızın ailesine verdiği bilgiye göre, N.N.T., okul çıkışı kendisini bekleyen B.Ç.’nin fotoğraflarındakinden farklı ve daha yaşlı olduğunu görünce dönmek istedi. Yalanı ortaya çıkan B.Ç., bu kez kolundan tuttuğu talihsiz kızı konuşacaklarını söyleyip uzaklaştırdı, ardından da kaçırdı.
Bu arada B.Ç.’nin, gençlik fotoğraflarını kullanıp kandırdığı N.N.T.’yi bir süre parkta oyaladığı, ardından "Ailen artık seni kabul etmez. Benimle gel" sözleriyle kandırıp taksiyle Kütahya’ya götürdüğü ortaya çıktı.
Kütahya’da da liseli kızı, annesine ait evin çatı katında gizlediği ifade edildi. N.N.T.’nin ailesi, kızlarına kavuştukları için mutlu olduklarını, onu bağırlarına bastıklarını ifade etti.
Genç kızın ailesinin şikayeti üzerine harekete geçen polis, B.Ç.'yi Kütahya'da yakaladı, ardından da N.N.T.'ye ulaştı. Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince İzmir’e getirilen N.N.T., ifadesi alındıktan sonra ailesine teslim edilecek. B.Ç. işlemlerin tamamlanması ardından adliyeye sevk edilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.