Liseli Muhammet İki Gündür Kayıp

İZMİT(Kocaeli), () - KOCAELİ'nin Körfez İlçesi'ne bağlı Yukarı Hereke Mahallesi'nde oturan 15 yaşındaki Muhammet Çakar'dan iki gündür haber alınamıyor.  Körfez Hereke Anadolu Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi Muhammet Çakar,...

29 Ekim 2014 Çarşamba 13:56
Liseli Muhammet İki Gündür Kayıp






İZMİT(Kocaeli), () - KOCAELİ'nin Körfez İlçesi'ne bağlı Yukarı Hereke Mahallesi'nde oturan 15 yaşındaki Muhammet Çakar'dan iki gündür haber alınamıyor. 
Körfez Hereke Anadolu Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi Muhammet Çakar, geçtiğimiz pazartesi günü saat 08.15'te "Okula gidiyorum" diyerek evden ayrıldı. Ancak okula gitmediği anlaşılan gençten bir daha haber alınamadı. Babası Necat Çakar, oğlunun başarılı bir öğrenci olduğunu, öğretmenlerinin kendisini sürekli takdir ettiğini, ayrıca arkadaş çevresinin de çok iyi olduğunu belirterek, bugüne kadar da kendilerine haber vermeden bir yere gitmediğini söyledi. Kendileri ve polisin bugüne kadar yaptığı araştırmalardan sonuç alınamadığını ifade eden Necat Çakar, hayatından endişe ettikleri oğlunu görenlerin en yakın polis karakoluna haber vermelerini istedi.

FOTOĞRAF

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.