Liseli Ömercan'dan Dört Gündür Haber Alınamıyor

AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde, 4 gün önce ortadan kaybolan lise öğrencisi, 14 yaşındaki Ömercan Özkaya'dan bir daha haber alamayan yakınları hayatından endişe ederek, bir an önce bulunması için yetkililerden yardım istedi. İncirliova...

08 Kasım 2014 Cumartesi 11:57
Liseli Ömercan'dan Dört Gündür Haber Alınamıyor






AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde, 4 gün önce ortadan kaybolan lise öğrencisi, 14 yaşındaki Ömercan Özkaya'dan bir daha haber alamayan yakınları hayatından endişe ederek, bir an önce bulunması için yetkililerden yardım istedi.
İncirliova Ahmet Çallıoğlu Çok Programlı Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi Ömercan Özkaya,  geçen salı günü yanına bir miktar para ve nüfus cüzdanını alarak Atatürk Mahallesi'ndeki evlerinden ayrıldıktan sonra dönmedi. Ailesi, savcılığa başvurup, jandarma ve polise kayıp başvurusunda bulundu. Emekli İnşaat işçisi baba Hüsamettin Özkaya, kızı Alev Özkaya, ellerindeki fotoğraf ile Aydın'ın ilçelerini dolaşarak iki çocuğundan biri olan oğlu Ömercan'ı arıyor.
İSTANBUL'A GİDECEĞİNİ SÖYLEMİŞ
Ablası Alev Özkaya, 4 günden bu yana eve dönmeyen Ömercan'ın arkadaşlarına evden kaçacağını söylediğini öğrendiklerini söyledi. Özkaya, şunları söyledi:
"Ömercan, Salı günü saat 12.00 sıralarında eve geldikten sonra üzerine bir miktar para ve nüfus cüzdanını alarak evden ayrılmış. Bir daha eve dönmedi ve cep telefonunu da eve bırakmış. Arkadaşlarına evden kaçıp, İstanbul'a gideceğini söylemiş. Otogarda araştırdık ancak gören olmamış. Aydın ilçelerinde olabileceğini düşünüyoruz. Bu nedenle, ilçe ilçe dolaşıp, kendisini arıyoruz. Hayatından endişe ediyoruz. Biran önce eve dönmesini bekliyoruz."
Baba Hüsamettin Özkaya, "Ömercan'ın evden gitmesine neden olacak bir sebep yoktu. Neden böyle bir şey yaptığını anlamış değiliz. Sokak sokak Ömercan'ı arıyoruz. Eve döndüğünde biz onu affedeceğiz. Bir an önce eve dönmesini bekliyoruz. Kendisini gören veya yerini bilenlerin '0- 539- 825 24 59' numaralı telefondan bize ulaşmasını istiyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.