Liseli Tuğra, Halı Sahada Kalp Krizi Geçirip Öldü (2)

FENERBAHÇE FORMASIYLA UĞURLANDI Balıkesir'de, halı sahada maç yaparken kalp krizinden yaşamını kaybeden 16 yaşındaki lise öğrencisi Tuğra Yarbaoğlu, son yolculuğuna Fenerbahçe forması ile uğurlandı. Tuğra Yarbaoğlu'nun Zağnospaşa...

07 Kasım 2014 Cuma 16:43
Liseli Tuğra, Halı Sahada Kalp Krizi Geçirip Öldü (2)






FENERBAHÇE FORMASIYLA UĞURLANDI
Balıkesir'de, halı sahada maç yaparken kalp krizinden yaşamını kaybeden 16 yaşındaki lise öğrencisi Tuğra Yarbaoğlu, son yolculuğuna Fenerbahçe forması ile uğurlandı.
Tuğra Yarbaoğlu'nun Zağnospaşa Camisi'ndeki cenaze törenine Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Balıkesir Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Metin Yalçın, Rahmi Kula Anadolu Lisesi'nin öğretmen ve öğrencileri ile çok sayıda kişi katıldı.

Yarbaoğlu'nun tabutuna Fenerbahçe forması serilirken, anne Meliha ve baba Murat Yarbaoğlu gözyaşları içinde başsağlığı dileklerini kabul etti.
Tuğra Yarbaoğlu'nun cenazesi, öğlen kılınan namaz ve edilen duaların ardından Çınarlıdere Mezarlığı'na götürülüp, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Coşkun YAMAN/BALIKESİR, ()

FOTOĞRAFLI  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.