Lodos Sinop'u vurdu

İbrahim ASLAN/SİNOP, () - SİNOP'ta etkili olan kuvvetli lodos, ulaşımı olumsuz etkiledi. İskele Meydanı'nda dev dalgaların vurduğu yolda araçlar suda güçlükle ilerledi. Sinop'ta etkili olan kuvvetli lodos nedeniyle kentin önemli ulaşım...

31 Ocak 2015 Cumartesi 12:44
Lodos Sinop'u vurdu






İbrahim ASLAN/SİNOP, () - SİNOP'ta etkili olan kuvvetli lodos, ulaşımı olumsuz etkiledi. İskele Meydanı'nda dev dalgaların vurduğu yolda araçlar suda güçlükle ilerledi.
Sinop'ta etkili olan kuvvetli lodos nedeniyle kentin önemli ulaşım yollarından olan İskele Meydanı sular altında kaldı. İskele kenarındaki bazı işletmelere su basarken, araç sürücüleriar zor anlar yaşadı. Sinop’ta dün akşam üzeri başlayan lodos vatandaşlara korkulu dakikalar yaşattı. Dev dalgalar iskele kenarındaki parkeleri sökerek yola fırlattı. Araçlar ve vatandaşlar yolda ilerlemekte güçlük yaşadı. 


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.