Lösemili Çocuklar Aileleriyle Birlikte Chp Grubunu Ziyaret Etti

  ANKARA () - CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya Ünver ile lösemili çocuklar ve ailelerini kabul etti. Çalışmaları hakkında bilgi veren LÖSEV Genel Koordinatörü Ünver'i dinleyen Levent Gök, "Kamu...

07 Kasım 2014 Cuma 17:39
Lösemili Çocuklar Aileleriyle Birlikte Chp Grubunu Ziyaret Etti






 

ANKARA () - CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya Ünver ile lösemili çocuklar ve ailelerini kabul etti.

Çalışmaları hakkında bilgi veren LÖSEV Genel Koordinatörü Ünver'i dinleyen Levent Gök, "Kamu kaynakları iyi kullanılırsa Türkiye'de her sorunun üstesinden gelinir. Lösemi hastalığı ile mücadele de daha kolaylaşır, hastalarımız sağlıklarına kavuşur" dedi. Vakıf çalışmaları hakkında Levent Gök'e bilgi sunan Hülya Ünver, vakıf olarak yaptırdıkları "Onkoloji Kenti"nin inşaatını tamamladıklarını belirterek, açılış için Sağlık Bakanlığı'ndan ruhsat beklediklerini söyledi.

"HEP BİRLİKTE LÖSEMİ CANAVARINA DUR DİYELİM KANSERE GEÇİT VERMEYELİM"



LÖSEV'in bağışlarla ayakta durduğunu dile getiren Ünver, vergi yükü altında zorlandıklarını, kamu yararına hizmet veren vakıf olarak, vakfın tüm vergilerden muaf olmasını istedi. Ünver, "Hep birlikte lösemi canavarına dur diyelim, kansere geçit vermeyelim" dedi. Hasta yakınları, çocuklarına refakat etmek zorunda olduklarını ancak mevzuatın, kendine bakabilecek durumda olmayan çocuklarını tek başına muhatap almasından duydukları rahatsızlığı dile getirerek yeni yasal, yönetsel düzenleme yapılmasını istediler. Hastane ortamında 5 hasta, 5 ebeveyn, ve 5 hemşire ve ziyaretçiler düşünüldüğünde hijyenik koşullardan söz etmenin mümkün olmadığını, çareler üretilmesini beklediklerini belirttiler.

"BİR TUĞLADA SİZ KOYUN" ÇAĞRISI



CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Türkiye'nin en saygın, insani, yaşamsal kuruluşlarından, sivil toplumun iradesiyle kurulan LÖSEV'in ziyaretinden duyduğu mutluluğu ifade ederek, "Siyasetçi olarak amacımız insanı sağlıklı, mutlu yaşatmaktır" diye ilave etti. Türkiye'deki nesillerin, hastalıklardan arınmış, çocuklarımızın koşacağı, spor yapacağı, okullarından mahrum kalmayacağı, bu hastalıklardan kurtulmuş şekilde, ülkeyi önümüzdeki yıllara hazırlamayı amaçladıklarını belirten Levent Gök, LÖSEV'in kamuoyunun çok ilgiyle takip ettiği bir kuruluş olduğunu, lösemi hastalığına yakalananlara büyük bir sorumluluk bilinciyle hizmetler verdiğini anlattı. Gök, LÖSEV'in yapacağı hastanede çocukların daha iyi şartlarda hastalıklarını yeneceğini, arkadaşları gibi sokaklarda top oynayıp, parklarda oyunlar oynayacağını, sokaklarda aileleriyle el ele yürüyeceğini söyledi. Kamu kaynaklarının doğru ve yerinde kullanılması halinde Türkiye'de her sorunun üstesinden gelinebileceğinin altını çizen Gök, "İdarecilere düşen görev bu kaynakları iyi kullanmaktır" dedi.



Lösemili çocuklarla birlikte, "Bir tuğlada siz koyun" çağrısında bulunan Levent Gök, "Biz elimizden gelen her şeyi yapacağız, vatandaşlarımı LÖSEV'in yanında yer almaya ve LÖSEV'in çalışmalarına omuz vermeye çağırıyorum" dedi.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.