Lüks ciple plaja giren adamı arkadaşları zor kurtardı

Antalya'da Lara Plajı'na cipiyle giren Vedat Dedoğlu adlı şahıs ve arkadaşları, araç kumlara gömülünce ne yapacağını şaşırdı..

14 Temmuz 2017 Cuma 14:07
Lüks ciple plaja giren adamı arkadaşları zor kurtardı






Lüks ciple plaja giren adamı arkadaşları zor kurtardı


Dünyaca ünlü Antalya'nın Lara Plajı, sabah erken saatlerde görgüsüz bir adamın cipli eğlencesine sahne oldu. Bir kadın ve erkeğin içinde bulunduğu beyaz cip, vatandaşların şaşkın bakışları arasında Lara Plajı'na daldı. Bir süre plajda sahile doğru ilerleyen cip kumlara batınca olanlar oldu.



CİP KUMLARA GÖMÜLDÜ


Edinilen bilgiye göre olay, sabah saatlerinde Muratpaşa İlçesi Lara Plajı'nda meydana geldi. Vedat Dedeoğlu, erkek ve kadın arkadaşlarının bulunduğu ciple plaja geldi.

VATANDAŞLAR ŞİKAYETÇİ OLDU

Dedeoğlu'nun sahile kadar gittiği cip kuma gömüldü. Dedeoğlu, ileri geri manevra yaparak çıkmaya çalışırken sahilde denize girenler durumdan rahatsız olup polisi aradı.


Şikâyet üzerine gelen polis inceleme başlatırken Dedeoğlu'nun yardımına cipi olan başka bir arkadaşı yetişti. Kuma çakılan cip, arkadaşının yardımı ile halatlarla çekilerek kurtarıldı.


 
Anahtar Kelimeler:
Lara Plajı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.