Maden Faciasında Üçüncü Gün; 18 İşçi İçin Mucize Bekleniyor(4)

KARDEŞLERİ İÇİN AĞLADI Kardeşleri Kerim ve Ali Haznedar'ın mahsur kaldığı maden ocağından kurtarılmasını bekleyen Şirvan Tuncel, ocaktaki suyun tahliye edildiği bölgeye gelip, akan suya bakıp ağlaması yürekleri dağladı. Tuncel,...

30 Ekim 2014 Perşembe 14:42
Maden Faciasında Üçüncü Gün; 18 İşçi İçin Mucize Bekleniyor(4)






KARDEŞLERİ İÇİN AĞLADI
Kardeşleri Kerim ve Ali Haznedar'ın mahsur kaldığı maden ocağından kurtarılmasını bekleyen Şirvan Tuncel, ocaktaki suyun tahliye edildiği bölgeye gelip, akan suya bakıp ağlaması yürekleri dağladı. Tuncel, yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.
Maden ocağındaki sudan dolayı oluşan göçüklerin bulunduğu bölgede tahkimat yapılması için kamyonlarla kalas getirildi. Getirilen kalaslar kesilip, ocağın içinde çalışma yapıldığı alana götürüldü.
SU ÇEKİLDİKÇE ÇAMUR ÇIKIYOR
Kurtarma çalışmalarına katılan madencilerden Hayrettin Polat, ''Buranın işçisi değilim. Ama suya kadar indim ve çalıştım. Su çekiliyor. İlerleme var. Ancak su çekildikten sonra toprak sudan dolayı yumuşadığı için bizler çamurla karşılaşıyoruz. Çamurlarda vagonlarla dışarı çıkartılıyor. Ayrıca tahkimat içinde kalaslar getirildi. O kalaslarla da destek veriliyor. Allahtan umut kesilmez'' dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.