Maden Faciasında Üçüncü Gün; 18 İşçi İçin Mucize Bekleniyor (9)

SU TAHLİYESİ YENİDEN BAŞLADI Maden ocağında biriken su nedeniyle oluşan göçük sonucu sabah saatlerinde su tahliye işlemleri durdurulup, çamur ve tahkimat çalışmalarına ağırlık verildi. Su tahliye işlemleri akşam saatlerinde yeniden...

30 Ekim 2014 Perşembe 22:42
Maden Faciasında Üçüncü Gün; 18 İşçi İçin Mucize Bekleniyor (9)






Maden Faciasında Üçüncü Gün; 18 İşçi İçin Mucize Bekleniyor

SU TAHLİYESİ YENİDEN BAŞLADI
Maden ocağında biriken su nedeniyle oluşan göçük sonucu sabah saatlerinde su tahliye işlemleri durdurulup, çamur ve tahkimat çalışmalarına ağırlık verildi. Su tahliye işlemleri akşam saatlerinde yeniden başladı. Kurtarma çalışmasına katılan ekipler 3 vardiya halinde çalıştı. Dönüşümlü olarak çalışmalar sabaha kadar sürecek. Çalışmalara, aynı maden ocağında çalışan işçilerde destek veriyor.
AİLELER, ÇOCUKLARINA SARILIP BEKLİYOR

Maden Ocağındaki facianın üçüncü gecesinde ailelerin umutlu bekleyişi sürüyor. Çocuklarına sarılarak bekleyen aileler, gözlerini ocaktaki çalışmalardan ayırmıyor. Ailelerin beklemesi için daha önce 2 çadır kuran Kızılay ise çadır sayısının yetersiz gelmesi nedeniyle üçüncü çadırı kurmak için çalışma başlattı. Kızılay ile çeşitli kentlerden gelen yardım ekipleri, havanın serin olması nedeniyle çevredekilere sıcak içecek ikram etti. Bölgede görev yapan polislerde ateş yakarak ısınmaya çalıştı.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.