Malili Öğrencide Ebola Virüsü Şüphesi

KAYSERİ, () - KAYSERİ’YE bir süre önce eğitim için gelen Mali uyruklu 20 yaşındaki Mohamed Maiga yüksek ateş şikayetiyle götürüldüğü hastanede ‘Ebola Virüsü' şüphesiyle tedaviye alındı. Melikşah Üniversitesi’nde...

01 Kasım 2014 Cumartesi 22:39
Malili Öğrencide Ebola Virüsü Şüphesi






KAYSERİ, () - KAYSERİ’YE bir süre önce eğitim için gelen Mali uyruklu 20 yaşındaki Mohamed Maiga yüksek ateş şikayetiyle götürüldüğü hastanede ‘Ebola Virüsü' şüphesiyle tedaviye alındı.
Melikşah Üniversitesi’nde eğitim görmek üzere memleketi Mali’den Kayseri’ye gelen Mohamed Maiga, yüksek ateş şikayetiyle Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılan ilk tedavisinin ardından Mohamed Maiga, ‘Ebola Virüsü' şüphesiyle Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği’ne sevk edildi. Hastane, hasta kabulünü durdururken, acil servis karantinaya alındı. İntaniye uzmanlarının tedavisine başladığı gencin daha sonra izole edilen bir odaya alınacağı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.