Manavgat'ta Şiddetli Yağış (2)

BAŞKAN SÖZEN: VATANDAŞI ZODYAK BOTLARLA ALIYORUZ Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde gece saatlerinde başlayan şiddetli yağış aralıklarla devam ediyor. Bölgede çok sayıda ev ve işyerinde su baskınına neden olan yağışa karşı Manavgat...

25 Ekim 2014 Cumartesi 15:51
Manavgat'ta Şiddetli Yağış (2)






BAŞKAN SÖZEN: VATANDAŞI ZODYAK BOTLARLA ALIYORUZ
Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde gece saatlerinde başlayan şiddetli yağış aralıklarla devam ediyor. Bölgede çok sayıda ev ve işyerinde su baskınına neden olan yağışa karşı Manavgat Belediyesi'ne bağlı ekiplerle Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesine bağlı 28 araç ve 125 personelin kurtarma çalışmasına katıldığı belirtildi.

Manavgat Belediye Başkanı CHP'li Şükrü Sözen ise yağışla ilgili sıkıntının halen devam ettiğini belirtirken, şunları söyledi:
"Sıkıntımız devam ediyor, henüz geçmiş değil. Dolayısıyla bir hasar tespiti yapabilme şansımız yok. Yağış da devam ediyor. Akşam da ciddi bir yağışın devam etmesi bekleniyor. Manavgat tarihinde olabilecek en büyük yağışı gördük. Akıl almaz şekilde caddelerimiz doldu. Gece saat 02.00'den beri belediyenin 200 kişilik bir ekibi ayakta. Kriz masası kurduk. 6 ekip kurguladık. Bir taraftan ekmek dağıtıyoruz. Caddelerimiz nehre dönmüş durumda. Vatandaşları iş makineleri ve zodyak botlarla birlikte almaya çalışıyoruz. Gece eğer bu yağış devam ederse sıkıntı kat kat artacak. Bir 15- 20 dakikadır yağış durdu. Hala sokaktayız. Hasar tespiti sonra yapılacak. En çok mutlu olduğumuz can kaybımız yok. Dileriz ki de olmaz. Bir tek mutlu edici tarafı bu. Kendi ölçeğimizde çalışmalarımızı yürütüyoruz."


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.