Manyak Katil; Araştırma görevlisi dehşet saçtı

Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi'ni kan gölüne çeviren Volkan Bayar'ın, defalarca emniyet yetkililerine şikayet edildiği ortaya çıktı..

05 Nisan 2018 Perşembe 15:28
Manyak Katil; Araştırma görevlisi dehşet saçtı






Manyak Katil; Araştırma görevlisi dehşet saçtı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde silahlı saldırı düzenleyen Volkan Bayar'ın Tokat Üniversitesi'nden geldiği ortaya çıktı.

Volkan Bayar isimli araştırma görevlisinin düzenlediği silahlı saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde gerçekleşen saldırıda Dekan Yardımcısı Mikail Yalçın, Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu, araştırma görevlisi Yasir Armağan ile öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Serdar Çağlak hayatını kaybetti


Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi'nde silahlı saldırı gerçekleşti. Volkan Bayar isimli araştırma görevlisi, aralarında dekan yardımcısının da bulunduğu 4 kişiyi öldürüp 3 kişiyi yaraladı. Saldırgan yakalanarak gözaltına alındı. Araştırma Görevlisi Volkan Bayar'ın bir süre önce Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında görevinden uzaklaştırıldığı öğrenildi. Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak yaptığı açıklamada, "Başsavcılık olaya el koydu. Olayı araştırmak için 3 savcı görevlendirildi" dedi.

AA'nın haberine göre, Eğitim Fakültesi'nde araştırma görevlisi olan Volkan B., henüz belirlenemeyen nedenle, fakülte binasının 3. katında Dekan Yardımcısı Mikail Yalçın, Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu, araştırma görevlisi Yasir Armağan ile öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Serdar Çağlak'ı silahla öldürdü, 3 kişiyi yaraladı.

Saldırgan Volkan Bayar, yakalanarak gözaltına alındı, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

REKTÖRDEN İLK AÇIKLAMA

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, saldırgan Volkan Bayar'ın Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nden geldiğini belirterek, "Akademik ve idari personele yönelik sözlü saldırıları nedeniyle hakkında yürütülen soruşturma vardı. Volkan ismindeki araştırma görevlimiz, dekan beyin odasına giriyor. Dekan bey orada tesadüfen yokmuş. Fatih Bey varmış, onu vurmuş. Daha sonra dekan yardımcımız ve üst katta 2 araştırma görevlimizi de vurmuş. Daha sonra elinde tabanca ile binayı terk ettikten sonra güvenlikçilerimiz takip etmişler. Biraz ileride polis derdest etmiş. Durum bundan ibaret. 4 ölümüz var. Başımız sağolsun. Osmangazi Üniversitesi camiası olarak inşallah bu tür hadiseleri bir daha yaşamayız. Başımız sağolsun" dedi.

Son Güncelleme: 05.04.2018 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kim bu katil 2018-04-05 17:43:47

bu adam hakkında fetöcülükten mi soruşturma açılmış, osman gazi üniversitesinin başı sağohlsun