Marmara Üniversitesi'nde Öğrencilerden Protesto

Naci YÖNER /İSTABUL, () MARMARA Üniversitesi Göztepe Kampüsü'nde, bir grup öğrenci ellerinde Türk Bayrakları ile bir protesto gösterisi düzenledi. Öğlen saatlerinde toplanan öğrenciler kampüs içinde ellerinde bayraklarla yürüyüş...

04 Kasım 2014 Salı 15:40
Marmara Üniversitesi'nde Öğrencilerden Protesto






Naci YÖNER /İSTABUL, () MARMARA Üniversitesi Göztepe Kampüsü'nde, bir grup öğrenci ellerinde Türk Bayrakları ile bir protesto gösterisi düzenledi. Öğlen saatlerinde toplanan öğrenciler kampüs içinde ellerinde bayraklarla yürüyüş yaptı. Yürüyüş nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
Yürüyüş öncesi yapılan basın açıklamasında, "Bugün Marmara Üniversitesi öğrencileri olarak, terör olayları ile ilgili görüşü, ideolojisi ne olursa olsun tek yürek olduk ve Marmaralılar olarak tek bayrak altında toplandık" ifadelerine yer verildi.
Basın bildirisinin okunmasının ardından büyük bir Türk Bayrağı da açan grup üyeleri, “Üniversitede PKK istemiyoruz", "Ne mutlu Türküm diyene" sloganları attı, tekbir getirdi. Polisin herhangi bir müdahalede bulunmadığı grup, yürüyüşün ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

(FOTOĞRAF)

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.