Marmaris'te otluk yangını ormana sıçramadan söndürüldü

Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS (Muğla), () - MARMARİS'te Datça Yolu'nda çevresi ağaçlarla çevrili otluk alanda yangın çıktı. Arasözlerin giremediği dağlık alanda yangın helikopteri 3 sorti yaparak, ormanlık alana sıçramadan yangını söndürdü....

04 Temmuz 2015 Cumartesi 17:51
Marmaris'te otluk yangını ormana sıçramadan söndürüldü






Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS (Muğla), () - MARMARİS'te Datça Yolu'nda çevresi ağaçlarla çevrili otluk alanda yangın çıktı. Arasözlerin giremediği dağlık alanda yangın helikopteri 3 sorti yaparak, ormanlık alana sıçramadan yangını söndürdü.
Marmaris-Datça Karayolu'nun 21'inci kilometresinde bugün çevresi kızıl çam ağaçları ile kaplı arazide yangın çıktı. Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı arasöz ve itfaiye araçlarının giremediği dağlık alanda, helikopter ile yangına müdahale edildi. 3 sorti yapan helikopter, ormanlık alana sıçramadan yangını söndürdü. Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı işçiler yaya olarak otluk alana giderek temizleme çalışması yaptı. Orman İşletme ve Jandarma ekipleri elektrik hatlarının olmadığı ve araçların giremediği alanda yangının çıkış nedenini bulmak için araştırma başlattı. Yaklaşık 500 metrekare otluk alanın yandığı belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.