Marmaris'te rehberlerden plaj temizliği

Doğuş Esat BERME/MARMARİS (Muğla), () - MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde turist rehberleri tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen sosyal sorumluluk projesi kapsamında plaj çevresinden 100 torba çöp toplandı. Tantur Turizm bünyesinde çalışan...

02 Temmuz 2015 Perşembe 12:43
Marmaris'te rehberlerden plaj temizliği






Doğuş Esat BERME/MARMARİS (Muğla), () - MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde turist rehberleri tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen sosyal sorumluluk projesi kapsamında plaj çevresinden 100 torba çöp toplandı.
Tantur Turizm bünyesinde çalışan Hollandalı, Alman, İngiliz ve Türk 60 rehberin katılımıyla gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Yalancı Boğaz'da temizlik çalışması yapıldı. Bir saat süren etkinlikte; plajdan 100 torba çöp toplandı.
Firmaları tarafından başlatılan etkinliğin dünya çapında yapıldığını söyleyen Tantur Turizm Marmaris Bürosu Operasyon Sorumlusu Eda Nazan Ansen, "Biz Marmaris olarak ülkemizde bu sosyal sorumluluk projesinin başını çekiyoruz. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz etkinliğe yaklaşık 60 yerli ve yabancı rehberimiz katılım gösteriyor. Bugün bu işi birazda oyuna dönüştürmek istedik. 10'arlı altı gruba ayrıldık. Plajdan en fazla çöpü toplayana çeşitli hediyeler de vereceğiz" dedi. Ansen; plajdan toplanan çöplerin plastik, cam ve kağıt olarak da ayrıştırıldığını da sözlerine ekledi.
Rehberler, etkinliğin çok faydalı olduğunu belirterek hem ilçe genelinde ve çevresinde temizlik yaptıklarını hem de bu sayede çevreyi de tanıma fırsatı bulduklarını söyledi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.