Martıların havada ekmek kapma savaşı

Ergün AYAZ/SAPANCA (Sakarya), () - SAKARYA'nın Sapanca İlçesi'nde vatandaşların ekmek ve simite alıştırdığı martılar, kendilerine atılan yiyecekleri kapmak için kıyasıya mücadele ediyor. Sapanca Gölü kenarındaki çay bahçesi ve gazinolara...

06 Mart 2015 Cuma 12:50
Martıların havada ekmek kapma savaşı






Ergün AYAZ/SAPANCA (Sakarya), () - SAKARYA'nın Sapanca İlçesi'nde vatandaşların ekmek ve simite alıştırdığı martılar, kendilerine atılan yiyecekleri kapmak için kıyasıya mücadele ediyor.
Sapanca Gölü kenarındaki çay bahçesi ve gazinolara gelenlerle sahil bandından yürüyenler, sırf martıların görsel şölenini izlemek için beraberlerinde ekmek veya simit getiriyor. Havaya atıldığında yiyecekleri yere düşmeden kapan martıların verdikleri mücadele sırasında oluşan görsek şölen ilgiyle izleniyor. Birçok kişi de martıların bu mücadelesini cep telefonu veya fotoğraf makinalarıyla kaydediyor.

FOTOGRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.