Mc Donald's'ta küçük çocuğun üstüne kaynar su döktüler

İstanbul Nişantaşı Mc Donald's şubesinde kadın çalışanın kapı önündeki küçük çocuğu su atarak yaralaması güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

10 Mayıs 2017 Çarşamba 13:50
Mc Donald's'ta küçük çocuğun üstüne kaynar su döktüler






Mc Donald's'ta küçük çocuğun üstüne kaynar su döktüler

Dünyanın en büyük fast food zincirlerinden Mc Donald's İstanbul Nişantaşı şubesinde küçük bir çocuğun üstüne kaynar su atılarak yaralanmasına tepkiler çığ gibi büyüyor.

 Nişantaşı'nda ünlü bir fast food dükkanında kadın çalışanın kapı önündeki küçük çocuğu su atarak yaralaması güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay dün akşam saatlerinde yaşandı. Nişantaşı'nda bulunan ünlü bir fast food dükkanın önündeki 5 yaşındaki P.K.'nin, kadın çalışanın sıcak  su atması sonucu boynu yandı. Olay güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde kadın çalışanın bir bardak suyu alıp  kapı önündeki P.K.'ye attığı görülüyor. Küçük çocuğunun yaralanması üzerine çevredekiler yardımına koşuyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.