Mezun olduktan 40 yıl sonra buluştular

Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, () - GAZİANTEP Öğretmen Lisesi’nden 40 yıl önce mezun olan öğretmenler, bir araya gelerek hasret giderdi. Gaziantep Öğretmen Lisesi’nden 1975 yılından mezun olan 45 öğretmen, düzenledikleri etkinlikte...

26 Nisan 2015 Pazar 17:37
Mezun olduktan 40 yıl sonra buluştular






Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, () - GAZİANTEP Öğretmen Lisesi’nden 40 yıl önce mezun olan öğretmenler, bir araya gelerek hasret giderdi.
Gaziantep Öğretmen Lisesi’nden 1975 yılından mezun olan 45 öğretmen, düzenledikleri etkinlikte bir araya geldi. Mezun olmalarının 40’ıncı yılını kutlamak için buluşan öğretmenler, öğrencilik yıllarını konuşarak yad etti. Arkadaşlarından kimisinin emekli olduğunu kimisinin de farklı sektörlerde çalışmaya başladığını söyleyen öğretmenlerden Seyfi Herdem, lise arkadaşlarını gördüğü için mutlu olduğunu kaydetti. Herdem, etkinliklerini her yıl sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.