MHP İstanbul milletvekili aday adaylarını tanıttı

Gülseli KENARLI-Yaşar KAÇMAZ/İSTANBUL, () MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) İstanbul milletvekili aday adaylarını Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen bir törenle tanıttı. Törene TBMM Başkan Vekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener,...

28 Mart 2015 Cumartesi 17:52
MHP İstanbul milletvekili aday adaylarını tanıttı






Gülseli KENARLI-Yaşar KAÇMAZ/İSTANBUL, () MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) İstanbul milletvekili aday adaylarını Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen bir törenle tanıttı. Törene TBMM Başkan Vekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, İstanbul ilçe başkanları ve bir çok partili katıldı.
Programın konuşan MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, 300'ü aşkın milletvekili aday adayını 88'e indireceklerini belirtti.
Karataş, “Adalet ve Kalkınma Partisi, İslam'ı referans kılarak riyakarlık ve münafıklık yapmıştır, ortaya çıkmıştır. Mensupları da riyakarlığı uzatmaktadırlar. Biz burada Adalet ve Kalkınma Partisi'ne ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne oy veren seçmenlerimize sesleniyoruz; gelin sizi dinen istismar edenlere cevap verelim sandıkta. Gelin sizi cumhuriyet değerleriyle, Atatürk'le istismar edenlere sandıkta cevap verelim. Bunlara cevap verilecek tek adres Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Saf ve temiz insanlarımızı, dini değerleriyle, cumhuriyet ve Atatürk değerleriyle kandırmışlar oylarını almışlar. Artık Türkiye'de ki bütün memleket severlerin uyanması gerekir. Gidilen istikamet doğru değildir. Türkiye yön değiştirmiştir, yörünge değiştirmiştir. Onun için bu yörüngeyi merkeze oturtalım" diye konuştu.

Aday adaylarının sahneye çıkarak partilileri selamlamasının ardından sahnede sadece kadın aday adayları kalarak partilileri selamladı.
(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.