MHP'li Korkmaz: Çocuklarına çürük raporu alanlar vatan için canlarını feda edemez

KAYSERİ, () - MHP Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, "Çocuklarına çürük raporu alanlar, vatan için canını feda edemez" dedi. MHP Milletvekili Süleyman Korkmaz, Melikgazi İlçesine bağlı Gesi Kayabağ’da asker uğurlama...

04 Ağustos 2015 Salı 15:38
MHP'li Korkmaz: Çocuklarına çürük raporu alanlar vatan için canlarını feda edemez






KAYSERİ, () - MHP Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, "Çocuklarına çürük raporu alanlar, vatan için canını feda edemez" dedi.
MHP Milletvekili Süleyman Korkmaz, Melikgazi İlçesine bağlı Gesi Kayabağ’da asker uğurlama gecesine katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Korkmaz, daha sonra askere gidecek gençlerle ilgilendi ve oyunlarına eşlik etti. Son günlerde artan terör olayları ile ilgili de açıklamalarda bulunan Korkmaz, çözüm süreci ile birlikte AK Parti’nin, terörü cesaretlendirdiğini belirterek, “Son yaşanan olaylar MHP’nin ne kadar doğru bir tavır ortaya koyduğunu gözler önüne sermiştir. Çünkü biz yıllardır bu sürece çözüm değil çözülme süreci dedik ve haklı olduğumuz bugün gelinen noktada ortaya çıktı. Şimdi çözüm süreci ile güçlenen terör örgütü hain saldırıları ile kınalı kuzularımızı şehit ediyor” dedi.

Şehit düşenlerin, hep yoksul ailelerin çocukları olduğuna dikkat çeken Korkmaz, “Birileri çıkmış evlatlarını feda etmekten bahsediyor. Buradan onlara sesleniyorum, çocuklarına çürük raporu alanlar, vatan için canını feda edemez. Çünkü bu memleket için evlatlarını feda eden hep biz olduk, yine bu milletin evlatları olur" şeklinde konuştu. Evlatlarını davullu-zurnalı askere uğurlayan tek milletin, Türk milleti olduğunu ifade eden Korkmaz, askere gidecek gençlere vatani görevlerini kazasız belasız tamamlamaları temennisinde de bulundu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.