Mhp'li Tanrıkulu'nun Acı Günü

Ahmet ERTAN / EDREMİT, (Balıkesir) ()- SANAYİ eski Bakanı, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu'nun, Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde oturan annesi 86 yaşındaki Melahat Tanrıkulu, solunum düzensizliği...

20 Ekim 2014 Pazartesi 19:44
Mhp'li Tanrıkulu'nun Acı Günü






Ahmet ERTAN / EDREMİT, (Balıkesir) ()- SANAYİ eski Bakanı, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu'nun, Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde oturan annesi 86 yaşındaki Melahat Tanrıkulu, solunum düzensizliği nedeniyle hayatını kaybetti. 

Edremit İlçesi'nde yaşayan 86 yaşındaki Melahat Tanrıkulu, dün (Pazar) akşam saatlerinde solunum düzensizliğine bağlı olarak rahatsızlanınca Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu'nun annesi Melahat Tanrıkulu, bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Tanrıkulu için bugün Edremit'teki Bekir Efendi Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, MHP İzmir Milletvekili Tanrıkulu, Balıkesir eski Belediye Başkanı MHP'li İsmail Ok ile Edremit'in eski Belediye Başkanı MHP'li Tuncay Kılıç, partililer ve ailenin yakınları katıldı. İkindide kılınan cenaze namazının ardından Melahat Tanrıkulu, Edremit Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

FOTOĞRAF

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.