MİDESİNDEN 222 GRAM TAŞ CIKARTILDI

ADAPAZARI(Sakarya), () - SAKARYA Yenikent Devlet Hastanesi'ne karın ağrısı ve şişkinliği şikayeti ile giden 69 yaşındaki Nazmi Cengiz'in midesinden ameliyatla, tek parça 222 gram ağırlığında taş çıkartıldı. Sakarya...

19 Aralık 2014 Cuma 14:32
MİDESİNDEN 222 GRAM TAŞ CIKARTILDI






ADAPAZARI(Sakarya), () - SAKARYA Yenikent Devlet Hastanesi'ne karın ağrısı ve şişkinliği şikayeti ile giden 69 yaşındaki Nazmi Cengiz'in midesinden ameliyatla, tek parça 222 gram ağırlığında taş çıkartıldı.
Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi Acil servisine karın ağrısı ve şişkinliği şikayetiyle giden Nazmi Cengiz'in tetkiklerinde, karnında 18 santim uzunluğunda bir kitle bulunduğu saptandı. Doktorlar bunun üzerine acil ameliyat kararı aldı. Anestezi uzmanı Dr. Burhan Kurt tarafından uyutulmadan bölgesel anestezi uygulanan  hastanın midesindeki 18 santim uzunluğunda, 10 santim kalınlığında ve 222 gram ağırlığındaki taş Op. Dr. Zahide Kurt tarafından başarılı operasyonla alındı. Hastanın durumunun iyi olduğu belirtilirken, taşın kabuklu ve çekirdekli yiyeceklerin sindirilmemesine bağlı oluştuğu kaydedildi.
(FOTOĞRAFLI)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.