Migros, Ariel ve TOG'dan çocuklar için "Kıyafet Bağış Kampanyası"

- Kampanya kapsamında Migros mağazalarında toplanan, Ariel ile yıkanıp temizlenen kıyafetler, TOG tarafından binlerce çocuğa ulaştırılacak

10 Kasım 2017 Cuma 11:10
Migros, Ariel ve TOG'dan çocuklar için






İSTANBUL (AA) - Migros, Ariel ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliğiyle bu yıl altıncısı düzenlenen "Kıyafet Bağış Kampanyası" kapsamında Migros mağazalarında toplanan, Ariel ile yıkanıp temizlenen kıyafetler, TOG tarafından binlerce çocuğa ulaştırılacak.

Migros, Ariel ve TOG'dan yapılan açıklamaya göre, üç kurumun iş birliğiyle başlatılan "Kıyafet Bağış Kampanyası" kapsamında, destekçiler, paylaşmak istedikleri çocuk kıyafetlerini 56 ilde toplam 975 Migros ve Kipa mağazasındaki kampanya kutularına bıraktı.

Bugüne kadar 225 binin üzerinde çocuğu temiz kıyafetlerle buluşturan kampanya ile bu yıl, Migros mağazalarında toplanan, Ariel ile yıkanıp temizlenen kıyafetlerin, TOG tarafından yaklaşık 10 bin çocuğa ulaştırılması hedefleniyor.

İhtiyaç sahibi çocukları mutlu etmek isteyenler 30 Kasım'a kadar Migros ve Kipa mağazalarındaki Ariel Kıyafet Bağışı kutularına, çocuk kıyafetlerini bırakarak kampanyaya katılabiliyor.


- "Dayanışma Türk kültürünün çok önemli bir değeri"


Migros Pazarlama Direktörü Aysun Zaman, kampanyaya ilişkin değerlendirmesinde, uygulamaya koydukları sosyal sorumluluk çalışmalarının toplumsal fayda ve farkındalık yaratan projelerden oluştuğunu, Migros ve Ariel'in düzenlediği kıyafet bağış kampanyasının da bunun en güzel örneklerinden biri olduğunu bildirdi.

Bugüne kadar 225 binin üzerinde çocuğa temiz kıyafetlerin ulaştırıldığını aktaran Zaman, "Bu yıl 10 binlerce çocuğumuza daha ulaşacağız. Migros mağazaları, bağışlarıyla katkı sağlayan müşterilerimiz için paylaşmanın ortak adresi. Kıyafet bağışlarıyla kampanyaya destek veren tüm müşterilerimize gönülden tekrar teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

P&G Türkiye ve Kafkaslar Markalar Direktörü Taygun Günay ise dayanışmanın Türk kültürünün çok önemli bir değeri olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti:

"Bu değeri çoğaltmak, paylaşmak bizim elimizde dedik ve 2010 yılında Kıyafet Bağış Kampanyası'nı hayata geçirdik. 6 yıldır süren bu kampanyamız artık gelenekleşti. Ariel olarak toplumumuza böyle bir değeri hatırlattığımız için çok mutluyuz. Migros, TOG ve kampanyaya katılım gösteren duyarlı insanlarımız sayesinde büyük başarılar elde ediyoruz. Katılımın bu yıl rekor seviyeye ulaşacağına inanıyoruz."

TOG Yönetim Kurulu Eş Başkanı Suzan Beyazıt da toplum gönüllüsü gençlerle bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesini yürüttüklerini belirterek, "Bunlardan biri olan Ariel ve Migros iş birliğinde gerçekleştirdiğimiz Kıyafet Bağış Kampanyası ile bugüne kadar toplanan kıyafetleri, ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşmasını titizlikle sağladık. Bu proje toplumun farkındalığını artırmak için büyük önem taşıyor." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.