Minibüste Bırakılan Bebeği İtfaiye Kurtardı

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, () - DENİZLİ'de hastaneye giden ailesi tarafından minibüste bırakılan ve ağlayan 10 aylık erkek bebek, vatandaşların ihbarı üzerine gelen itfaiye ekipleri tarafından cam kırılarak araçtan çıkarıldı. Bugün...

04 Kasım 2014 Salı 17:15
Minibüste Bırakılan Bebeği İtfaiye Kurtardı






Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, () - DENİZLİ'de hastaneye giden ailesi tarafından minibüste bırakılan ve ağlayan 10 aylık erkek bebek, vatandaşların ihbarı üzerine gelen itfaiye ekipleri tarafından cam kırılarak araçtan çıkarıldı.
Bugün saat 13.00 sıralarında vatandaşlar, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi otoparkında 48 HE 738 plakalı minibüste bir bebeğin ağladığını fark etti. Kapıları kilitli olan minibüsün sahibi tüm aramalara rağmen bulunamayınca, itfaiyeden yardım istendi. Hastaneye gelen itfaiye ekipleri, kapıları açmayı başaramayınca camı kırmak zorunda kaldı. Camın kırılıp, kapının açılmasının ardından ağlamaktan yorgun düşen bebek minibüsten çıkarıldı. Bu arada hastanedeki işlemlerini tamamlayarak minibüsünün yanına gelen 34 yaşındaki Hüsame Baydam ve eşi, bebeği uyuduğu için minibüste bıraktıklarını söyledi. Anne ve baba,  bebeklerini kucaklarına alıp, sakinleştireye çalıştı.

FOTOĞRAFLI
 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.