Minik Mert ölümden döndü

İZMİR'in Bayraklı İlçesi'nde, annesinin hastanede, babasının da işte olduğu sırada tek katlı evde bulunan 5 yaşındaki Mert Cura, ilk belirlemelere göre kömür sobasından çıkan yangından son anda kurtuldu. Koşarak evden çıkan minik...

27 Şubat 2015 Cuma 17:40
Minik Mert ölümden döndü






İZMİR'in Bayraklı İlçesi'nde, annesinin hastanede, babasının da işte olduğu sırada tek katlı evde bulunan 5 yaşındaki Mert Cura, ilk belirlemelere göre kömür sobasından çıkan yangından son anda kurtuldu. Koşarak evden çıkan minik Mert, korku dolu anlar yaşarken, evi saran alevler itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Bugün saat 14.30 sıralarında, Osmangazi Mahallesi 611 Sokak numara 7'deki tek katlı evde yangın çıktı. Annesi Gülay Cura (42) hastanede, babası Mesut Cura (43) ise işte olan Mert Cura, ebeveynlerinin gelmesini beklerken, ilk belirlemelere göre kömür sobası yangına neden oldu. Alevleri fark eden minik Mert, koşarak evden dışarı çıktı. Alevler kısa sürede evi sararken, çevredekiler itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi.
Bu arada, mahalleli korku dolu anlar yaşayan minik Mert'i de teskin etmeye çalıştı. Yangını öğrenince olay yerine gelen Mesut Cura ve Gülay Cura, oğulları Mert Cura'ya sarıldı. Anne Cura gözyaşlarına boğuldu.
Evin sahibi Mesut Pınar da evin babasından kaldığını dile getirip gözyaşı döktü. Yangın itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla söndürüldü. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.