Mirgün Cabas terörist eylemden bu sonucu çıkardı

Gazeteci Mirgün Cabas, Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın teröristlerce rehin alınmasıyla ilgili skandal bir açıklama yaptı.

31 Mart 2015 Salı 19:05
Mirgün Cabas terörist eylemden bu sonucu çıkardı






Mirgün Cabas terörist eylemden bu sonucu çıkardı

Gazeteci Mirgün Cabas, Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın teröristlerce rehin alınmasıyla ilgili skandal bir açıklama yaptı.
DHKP-C'li teröristlerin Çağlayan Adliyesi'nde Berkin Elvan dosyasına bakan Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı silahla rehin alması üzerine yorum yapan CNNTürk programcısı Mirgün Cabas büyük tepki çekti. Cabas'ın, "Eylem nasıl biterse bitsin bundan ders çıkarılmalı" şeklindeki twiti teröristlere destek olarak yorumlandı.

DHKP-C'li teröristlerin İstanbul Adliyesi'ndeki silahlı rehine eylemine destek veren gazeteci Mirgün Cabas büyük tepki çekti.

CNNTürk'te program yapan Cabas twitter hesabından, savcının başına silah dayanmış terör eylemini değil de Berkin Elvan'ın ölümü üzerine yapılan yorumları eleştirdi.

Cabas "bu eylem nasıl biterse bitsin çıkarılacak tek ders var: çocukları vurmayin, annelerini yuhalatmayin" yazdı. Cabas'ın yorumuna çok sayıda tepki twiti geldi.
Son Güncelleme: 31.03.2015 19:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nurgul 2015-04-01 02:32:41

neden tepki mesajı geliyorki kötü bir şemi demiş adam çocukları vurun mu deseydi?

Avatar
vok 2015-04-03 22:55:59

Size gore savcı insan değilmi hainler siz insan olmasiniz zaten

Avatar
insan 2015-04-03 23:01:08

nurgul sen inssn olmasın

Avatar
kuvayimilliye 2015-04-04 08:50:37

cocuk diyonuzda canakkalede de cocuklar savasti bu cocuklar nedense devlete karsi kullaniliyo tmm devlet dortdortlukvdegil ama bu konuda suclu aileler sizler cocukken o ortamda olabiliyomuydunuz ey yasi biraz buyukler akilli olun kullaniliyosunuz

Avatar
okan serdar 2015-04-06 05:07:19

bu yorumda ne var? evet annelerini yuhalatmamak çocukları vurdurmamak gerek. bir lider sempatizanlarına sirin görünmek için baskalarinin annelerini secim meydanlarında yuhalatma hakkını kimden alıyor? bir cumhurbaşkanı benim de cumhurbaşkanım olmalı sadece ak partililerin cumhurbaşkanı olacaksa muhalefet kendine yeni bir cumhurbaşkanı seçsin. tıpkı tbmm de ki gibi herkesin nasıl bir genel başkanı varsa her genel başkanın da bir cumhurbaşkanı olsun. sayın erdoğan herkesi kucakladığı gün gerçek bir lider olur. şimdi sadece sayın cumhurbaşkanıdır...