Motosikletle duvara çarpan Kore Gazisi ağır yaralandı

Fatih DALDAL/ BAYRAMİÇ,(Çanakkale),() - ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi'nde, kullandığı 3 tekerlekli motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybeden 75 yaşındaki Kore Gazisi Şerif Ali Özer bir evin bahçe duvarına çarparak ağır yaralandı.  Kaza,...

03 Temmuz 2015 Cuma 21:55
Motosikletle duvara çarpan Kore Gazisi ağır yaralandı






Fatih DALDAL/ BAYRAMİÇ,(Çanakkale),() - ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi'nde, kullandığı 3 tekerlekli motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybeden 75 yaşındaki Kore Gazisi Şerif Ali Özer bir evin bahçe duvarına çarparak ağır yaralandı. 
Kaza, akşam saatlerinde Tepecik Mahallesi Subaşı Sokak'ta meydana geldi. Kore Gazisi olduğu öğrenilen evli ve 5 çocuk babası Şerif Ali Özer 1 gün önce aldığı 3 tekerlekli motosikletle evine dönerken, önüne aniden başka bir motosikletin çıkması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan motosiklet yol kenarındaki bir evin bahçe duvarına çarptı. Kazada Özer ağır yaralanırken, kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Özer ambulansla Bayramiç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Özer'in hayati tehlikesinin bulunduğu ve ambulans helikopterle Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.