Motosikletten Düşen Sürücü Yaralandı

Cihan KAYA/ ORTACA,(Muğla),() - MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde, anayola çıkan kamyonete çarpmamak için direksiyon çeviren motosiklet sürücüsü Serkan Çoban (23) yola düşerek yaralandı. Kaza, saat 19.00 sıralarında Ortaca-Dalyan yolu...

08 Kasım 2014 Cumartesi 23:13
Motosikletten Düşen Sürücü Yaralandı






Cihan KAYA/ ORTACA,(Muğla),() - MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde, anayola çıkan kamyonete çarpmamak için direksiyon çeviren motosiklet sürücüsü Serkan Çoban (23) yola düşerek yaralandı.
Kaza, saat 19.00 sıralarında Ortaca-Dalyan yolu Üniversite Kavşağı'nda meydana geldi. Dalyan'dan Ortaca yönüne giden ve başında kask olan Serkan Çoban 48 RV 575 plakalı motosikletle, tali yoldan ana yola çıkan Nedim Aydın idaresindeki 48 R 1905 plakalı kamyonete çarpmamak için direksiyonu çevirdi. Bu sırada direksiyon hakimiyetini kaybeden Serkan Çoban motosikletten yola düşerek yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Serkan Çoban ambulansla Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Çoban'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.