Müezzinoğlu: Bu ülkede zaman zaman hukuk darbe yapmıştır (3)

"KİM NE YAPARSA YAPSIN BU MİLLET ASİL BİR MİLLETTIR" Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu seçim çalışmaları kapsamında geldiği Bursa’da, Kars Ardahan Iğdır Dernekleri Federasyonu’nu ziyaret etti. Burada gazetecilerin...

26 Nisan 2015 Pazar 20:07
Müezzinoğlu: Bu ülkede zaman zaman hukuk darbe yapmıştır (3)






"KİM NE YAPARSA YAPSIN BU MİLLET ASİL BİR MİLLETTIR"
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu seçim çalışmaları kapsamında geldiği Bursa’da, Kars Ardahan Iğdır Dernekleri Federasyonu’nu ziyaret etti. Burada gazetecilerin Ermeni soykırımı iddialarına ilişkin sorularını yanıtlayan Müezzinoğlu, "Dünya insanlık tarihinde hiçbir medeniyet yoktur ki bu milletin ödediği bedelden daha ağır bedel ödesin. Soykırımı soysuzlar yapar. Bu millet soysuz bir millet değildir, soyu da sopu da medeniyet anlayışı da bellidir. Kim ne yaparsa yapsın bu millet asil bir millettir. Bu millet bütün bu iftira ve suçlamaların da üstesinden gelecektir. Bir acı varsa paylaşılır. Bu, milletimizin meziyetidir. O, benim acımı paylaşsa da paylaşmasa da paylaşırım. Acıyı paylaşıyor olmak da bizi küçültmez, büyütür. Onların acılarını paylaştığımız için onlara ev sahipliği yaptık biz. Bu ülkede vatandaşımız olanlar da var. Ben bu ülkede ne kadar huzurlu ve güvendeysem onlar da öyle olsun. Yeter ki hainlik yapmasın, ihanet etmesinler. Dünya ne derse desin, Çanakkale'de yedi düvel bir arada olduk, derslerini alıp gittiler. Büyük millet olmanın duruşunu gösterdiğimiz sürece dünyaya yine haklılığımızı ispat ederiz" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, daha sonra da Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu ile Muşlular Eğitim Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.
FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.