Muğla'da polis memurundan şehit aileleri yararına resim sergisi

Polis memuru Utku, "Zeytin Dalı Harekatı'na katılan asker kuzenimden, tuvale aktaracağım resim için yaralı bir Mehmetçik'i taşıyormuş gibi fotoğraf göndermesini istedim. Fotoğraf geldikten bir süre sonra o Mehmetçikler gazi oldu." dedi.

14 Nisan 2018 Cumartesi 23:06
Muğla'da polis memurundan şehit aileleri yararına resim sergisi






MUĞLA (AA) - Milas-Bodrum Havalimanında görevli polis memuru İsmail Utku, Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi'nde şehit aileleri yararına resim sergisi açtı.

Sergide, çoğunluğu 42 yağlı boya tablosu beğeniye sunuldu.

Sergide, Türkiye haritası ve Türk bayrağının altında kucağında yaralı bir asker taşıyan Mehmetçik'in resmedildiği tablo yoğun ilgi gördü.

Tabloya ilişkin ziyaretçilere bilgi veren Utku, tablodaki resmin Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine karşı yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na katılan iki uzman çavuşu konu ettiğini söyledi.

Tabloyu yapmak için Mehmetçiklerden yardım istediğini anlatan Utku, "Zeytin Dalı Harekatı'na katılan asker kuzenimden tuvale aktaracağım resim için yaralı bir Mehmetçik'i taşıyormuş gibi fotoğraf göndermesini istedim. Fotoğraf geldikten bir süre sonra o Mehmetçikler gazi oldu." dedi.

Muıhabir: Osman URAS, Süleyman Elçin


Anahtar Kelimeler:
Sanat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.