Nazarbayev, Bodrum'da tatilde

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), () - KAZAKİSTAN Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev tatil için yine Bodrum'u tercih etti. Kaldığı otelde bol bol yürüyüş yapan Nazarbayev akşam saatlerinde ise bir golf kulübüne giderek golf oynadı. Kazakistan...

31 Temmuz 2015 Cuma 14:05
Nazarbayev, Bodrum'da tatilde






Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), () - KAZAKİSTAN Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev tatil için yine Bodrum'u tercih etti. Kaldığı otelde bol bol yürüyüş yapan Nazarbayev akşam saatlerinde ise bir golf kulübüne giderek golf oynadı.
Kazakistan Cumhurbaşkanı 75 yaşındaki Nursultan Nazarbayev iki gün önce Bodrum'dki  Rixos Otel'e tatile geldi. Yakınları ve kendisi için özel bir suit daire hazırlanan Nazarbayev gün içerisinde rahat bir kıyafet giyerek sahilde yürüyüş yaptı otelde konaklayan ve kendisini tanıyan turistlerle selamlaştı. Nazarbayev akşam saatlerinde ise ilçedeki bir golf kulübüne giderek yaklaşık bir saat golf oynadıktan sonra otele döndü.
Nazarbayev ve yakınlarının yaklaşık 10 gün Bodrum'da tatil yaptıktan sonra ülkesine  döneceği öğrenildi.
Nursultan Nazarbayev önceki yıllarda da tatil için Bodrum'u tercih etmişti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.