Ne terör, ne şehitler: Didim'de eğlence tam gaz

AYDIN'ın turizm cenneti İlçesi Didim'de gündüz denize girenler, geceleri ise barlarda eğlenerek tatilin tadının çıkartıyor. Rehabilitasyon Bar'da Gece Yolcuları, Eflatun Bar'da ise Yaşar Kurt rock müzikseverleri coşturdu.

30 Temmuz 2015 Perşembe 11:42
Ne terör, ne şehitler: Didim'de eğlence tam gaz






Ne terör, ne şehitler: Didim'de eğlence tam gaz

AYDIN'ın turizm cenneti İlçesi Didim'de gündüz denize girenler, geceleri ise barlarda eğlenerek tatilin tadının çıkartıyor. Rehabilitasyon Bar'da Gece Yolcuları, Eflatun Bar'da ise Yaşar Kurt rock müzikseverleri coşturdu. Anatolia Bar'da ise oyuncu ve yorumcu Demet Tuncer, mekanı dolduranları söylediği parçalarla 80'li yıllara götürerek, nostalji yaşattı.
Şarkılarıyla müzik listelerinde ilk sıralarda yer alan rock müzik grubu Gece Yolcuları, Didim'de Rehabilitasyon Bar'da sevenleriyle buluştu. Kendine özgü tarzı ve sempatik tavırmlarıyla dikkati çeken grup, birbirinden güzel şarkılarını Didimliler ve ilçeye gelen tatilciler için seslendirdi. Konsere yoğun ilgi gösteren gençler, gece boyunca grubun şarkılarına bulundukları yerden büyük bir coşkuyla eşlik etti. Repertuvarında "Affedecek misin?", "Meyhaneler Sen", "Zaman Geçsede", "Neden", "Hüzün" ve "Unut Beni" gibi popüler eserlerine yer veren grup, yaklaşık 2 saat süren konserde müzik ziyafeti sundu.

DİDİM'DE "SEKSENLİ YILLAR"

Öte yandan ödüllü oyuncu ve yorumcu Demet Tuncer, "Seksenli Yıllar" isimli gösterisiyle Didimliler'e keyifli bir gece yaşattı. "Seksenli Yıllar" etkinliği ile Didim Altınkum'da bulunan Anatolia Bar'da sahne alan Demet Tuncer, 80'lerin yerli ve yabancı şarkılarını yorumu ve göz alıcı sahne performansıyla Didimliler için seslendirdi. Gerçekleştirilen programda Didimliler, nostaljiye, eğlenceye ve müziğe doydu.

YAŞAR KURT'TAN HİKAYELİ ŞARKILAR

Altınkum'da bulunan Eflatun Bar ise sahnesinde ünlü sanatçı Yaşar Kurt'u ağırladı. Yaşar Kurt, müzikseverler için hikayeli şarkılarını seslendirdi. 1994 yılında çıkardığı "Sokak Şarkıları" isimli albümünden bu yana Türk rock müziğinin önemli isimleri arasında yer alan Yaşar Kurt, Hikayeli Şarkılar ile Didimli müzikseverlerin karşısına çıktı. Kurt, sevilen şarkılarını dinleyenleri ile birlikte seslendirdi. İlginin yoğun olduğu konser, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

FOTOĞRAFLI



 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.