Nef Vakfı burs başvuruları 1 Ekim'de başlayacak

İSTANBUL (AA) - Nef Vakfı tarafından üniversite öğrencilerine verilen Yüksek Öğrenim Bursu'na başvurular 1-14 Ekim tarihlerinde yapılabilecek.Vakfın açıklamasına göre, Nef Vakfı, Türkiye genelinde tüm devlet üniversitelerinde okuyan ve...

25 Eylül 2017 Pazartesi 10:35
Nef Vakfı burs başvuruları 1 Ekim'de başlayacak






İSTANBUL (AA) - Nef Vakfı tarafından üniversite öğrencilerine verilen Yüksek Öğrenim Bursu'na başvurular 1-14 Ekim tarihlerinde yapılabilecek.

Vakfın açıklamasına göre, Nef Vakfı, Türkiye genelinde tüm devlet üniversitelerinde okuyan ve belirlenen kriterlere uygun olan öğrencilerin eğitim hayatlarına "Yüksek Eğitim Bursu” ile destek oluyor.

Bugüne kadar yaklaşık 4 bin öğrenciye verilen ve kesintisiz 12 ay devam eden bursların yanı sıra, onlarca öğrenciye sağlanan "Yıldız Çocuk Bursu" sayesinde, çocuklar okul hayatlarının yanı sıra sosyal zekalarını da geliştirecek aktivitelere katılma imkanı buldu.

Vakıf tarafından belirlenecek burs sahipleri, burs aldıkları süre boyunca Toplum Gönüllüleri Vakfı'nda (TOG) gönüllülük yapma fırsatı yakalayacak ve TOG topluluklarında ya da diledikleri sivil toplum kuruluşlarında sosyal sorumluluk projelerine katılım göstererek bu projelerle ilgili raporlama yapma sorumluluğuna sahip olacak.

Böylelikle burs sahipleri, hem eğitim hayatlarıyla ilgili kendilerini geliştirme olanağı yaklayacak, hem de gönüllülük yaparak toplumsal fayda üretebilecek. Nef Vakfı'nın veb sitesi "www.nefvakfi.org" üzerinden online olarak gerçekleştirilecek başvuruların ilk aşama sonuçları ise 30 Ekim'de açıklanacak.

Anahtar Kelimeler:
Nef Vakfı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.