Nejat İşler adliyede ifade verdi

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan ünlü oyuncu Nejat İşler, yöneticisi olduğu Gümüşlükspor'un bir maçında jandarmaya hakaret ettiği iddiasıyla davet edildiği adliyede savcıya ifade verdi. İfadenin ardından İşler, herhangi bir...

26 Mart 2015 Perşembe 19:30
Nejat İşler adliyede ifade verdi






MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan ünlü oyuncu Nejat İşler, yöneticisi olduğu Gümüşlükspor'un bir maçında jandarmaya hakaret ettiği iddiasıyla davet edildiği adliyede savcıya ifade verdi. İfadenin ardından İşler, herhangi bir açıklama yapmadan adliyeden ayrıldı.
Sezonun sona erdiği Bölgesel Amatör Lig'de mücadele veren Gümüşlükspor'un yöneticisi Nejat İşler, bugün öğlende avukatı Göray Karadut ile birlikte adliyeye geldi. İşler'in, geçen yıl 25 Ekim'de takımı Gümüşlükspor'un Yeniköy Termikspor ile yaptığı maçta, jandarmaya hakaret ettiği gerekçesiyle ifadesine başvurulmak üzere adliye davet edildiği belirtildi. Yaklaşık bir saat adliyede kalan ve savcıya ifade veren İşler, ardından ayrıldı. Adliye çıkışında açıklama yapmayan İşler, basın mensuplarına sadece "Kolay gelsin" demekle yetindi. Kısa bir açıklama yapan Avukat Karadut ise "İfade verdik. Maçla ilgili bir şikayet olmuş. Hakaret" dedi. Ardından İşler ile Karadut adliyeden ayrıldı.
FOTOĞRAF


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.